Apartamente de inchiriat în București

Apartamente de inchiriat în București

Propertybook îți oferă peste 1562 de oferte la apartamente de inchiriat din București.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de inchiriat din zonele invecinate cu București ?
Zonele precum Fundeni , Dobroești , Pipera , Pantelimon , Voluntari beneficiază prețuri mai scăzute la apartamente de inchiriat față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 430 €/luna la apartamente cu 2 camere și până la 850 €/luna la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de inchiriat din București ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamente de inchiriat din București sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “inchiriat”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".