Anunturile imobiliare din Giurgiului, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Giurgiului, București.

Giurgiului, București

Propertybook îți oferă peste 46 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Giurgiului.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Giurgiului , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 1.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Giurgiului: Berceni , Ferentari , Văcărești , Progresul , Tineretului , Rahova , Vitan , Centrul Civic , 13 Septembrie , Dristor

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 2 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Giurgiului

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Giurgiului ?
Zonele precum Berceni , Ferentari , Văcărești , Progresul , Tineretului , Rahova , Vitan , Centrul Civic , 13 Septembrie , Dristor beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 27.990 € la garsoniere și până la 210.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Giurgiului ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Giurgiului sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".