Indice preturi în Militari

Garsoniere
52500 de la 49000 in Jun 2020
In crestere cu 7.1%
Apartament 2 camere
71500 de la 67000 in Jun 2020
In crestere cu 6.7%
Apartament 3 camere
89000 de la 85000 in Jun 2020
In crestere cu 4.7%

Militari, București

Propertybook îți oferă peste 511 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Militari.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Militari , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 2.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Militari: Drumul Taberei , Ghencea , Regie , Crangasi , Giulești , Cotroceni , 13 Septembrie , Gara de Nord , Grivița , Giulești Sârbi

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 26 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Militari

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Militari ?
Zonele precum Drumul Taberei , Ghencea , Regie , Crangasi , Giulești , Cotroceni , 13 Septembrie , Gara de Nord , Grivița , Giulești Sârbi beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 32.500 € la garsoniere și până la 298.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Militari ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Militari sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".