Anunturile imobiliare din Progresul, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Progresul, București.

Progresul, București

Propertybook îți oferă peste 11 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Progresul.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Progresul ?
Zonele precum Giurgiului , Berceni , Ferentari , Văcărești , Rahova , Tineretului , Odăi , Vitan , 13 Septembrie , Dristor beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 27.990 € la garsoniere și până la 169.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Progresul ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Progresul sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".