Anunturile imobiliare din Tei, București

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Tei, București.

Indice preturi în Tei

Apartament 2 camere
93000 de la 82500 in Jun 2020
In crestere cu 12.7%
Apartament 3 camere
125000 de la 145000 in Jun 2020
In scadere cu 13.8%

Tei, București

Propertybook îți oferă peste 246 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Tei.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Tei , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 15.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Tei: Floreasca , Obor , Dorobanti , Primăverii , Cartierul Armenesc , Colentina , Vatra Luminoasă , Andronache , Aviatorilor , Aviației

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 21 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Tei

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Tei ?
Zonele precum Floreasca , Obor , Dorobanti , Primăverii , Cartierul Armenesc , Colentina , Vatra Luminoasă , Andronache , Aviatorilor , Aviației beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 49.000 € la apartamente cu 2 camere și până la 580.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Tei ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Tei sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".