Zone din Cluj-Napoca

Găsești sute de proprietăți actualizate din toate cartierele și zonele din Cluj-Napoca. Selectează zona dorită și descoperă selecția.

Străzi din Cluj-Napoca

Indice preturi în Cluj-Napoca

Garsoniere
61000 de la 59500 in Jun 2020
In crestere cu 2.5%
Apartament 2 camere
98000 de la 90000 in Jun 2020
In crestere cu 8.9%
Apartament 3 camere
125000 de la 120000 in Jun 2020
In crestere cu 4.2%
Apartament 4 camere
148900 de la 145000 in Jun 2020
In crestere cu 2.7%

Cluj-Napoca

Propertybook îți oferă peste 10357 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Cluj-Napoca.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din cartierele populare din Cluj-Napoca , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 834.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 13376 de apartamente de vânzare și închiriat, în cartierele de interes orasului Cluj-Napoca și zonele limitrofe Borhanci , Făget , Baciu , Feleacu , Popești , Dezmir , Gheorghieni , Sânnicoară , Florești

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 466 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri in zonele populare din Cluj-Napoca

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Cluj-Napoca ?
Cele mai populare cartiere din Cluj-Napoca sunt Mănăștur , Mărăști , Centru , Gheorgheni , Buna Ziua . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Cluj-Napoca ?
Zonele precum Borhanci , Făget , Baciu , Feleacu , Popești , Dezmir , Gheorghieni , Sânnicoară , Florești beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 21.500 € la garsoniere și până la 139.500 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Cluj-Napoca ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Cluj-Napoca sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".