Apartamente de inchiriat în Cluj-Napoca

Apartamente de inchiriat în Cluj-Napoca

Propertybook îți oferă peste 1953 de oferte la apartamente de inchiriat din Cluj-Napoca.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Cluj-Napoca ?
Cele mai populare cartiere din Cluj-Napoca sunt Mănăștur , Mărăști , Centru , Gheorgheni , Buna Ziua . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de inchiriat din zonele invecinate cu Cluj-Napoca ?
Zonele precum Borhanci , Făget , Baciu , Feleacu , Popești , Dezmir , Gheorghieni , Sânnicoară , Florești beneficiază prețuri mai scăzute la apartamente de inchiriat față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 230 €/luna la apartamente cu 2 camere și până la 270 €/luna la apartamente cu 2 camere
Care sunt ultimele apartamente de inchiriat din Cluj-Napoca ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamente de inchiriat din Cluj-Napoca sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “inchiriat”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".