Apartamente de vanzare în Iași

1 la 50 din 103

Inainte

Apartamente de vanzare în Iași

Propertybook îți oferă peste 57 de oferte la apartamente de vanzare din Iași.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Iași ?
Cele mai populare cartiere din Iași sunt Aviatiei , Bucium , Manta Rosie , Podu de Fier , Tudor Vladimirescu . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vanzare din zonele invecinate cu Iași ?
Zonele precum Iași-Ciurea , Ciurea-Bîrnova , Iași-Miroslava , Miroslava , Iași-Tomești , Rediu-Valea Lupului , Aroneanu , Șorogani , Miroslava-Ciurea , Lunca Cetățuii beneficiază prețuri mai scăzute la apartamente de vanzare față de cartierele populare.
Care sunt ultimele apartamente de vanzare din Iași ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamente de vanzare din Iași sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “vanzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".