Case si vile de vanzare în Pitești

1 la 29 din 29

Case si vile de vanzare în Pitești

Propertybook îți oferă peste 27 de oferte la case si vile de vanzare din Pitești.

Fie că îți dorești o casa mai mica sau mai mare, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești casa mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către case si vile de lux, din cartierele populare din Pitești, dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 13.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de case si vile ieftine ca preț, avem o selecție de peste 86 case si vile de vanzare, în cartierele de interes orasului Pitești și zonele limitrofe Valea Mare-Podgoria , Bascov , Izvorani , Glâmbocu , Ștefănești , Ciocănăi , Golești , Argeșelu , Moșoaia , Ciocănești .

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Pitești ?
Cele mai populare cartiere din Pitești sunt Gavana , Centru , Trivale , Craiovei , Prundu . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la case si vile de vanzare din zonele invecinate cu Pitești ?
Zonele precum Valea Mare-Podgoria , Bascov , Izvorani , Glâmbocu , Ștefănești , Ciocănăi , Golești , Argeșelu , Moșoaia , Ciocănești beneficiază prețuri mai scăzute la case si vile de vanzare față de cartierele populare.
Care sunt ultimele case si vile de vanzare din Pitești ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la case si vile de vanzare din Pitești sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “vanzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".