Anunturile imobiliare din Gavana, Pitești

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Gavana, Pitești.

Gavana, Pitești

Propertybook îți oferă peste 42 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Gavana.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Pitești ?
Cele mai populare cartiere din Pitești sunt Gavana , Craiovei , Trivale , Centru , Prundu . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Gavana ?
Zonele precum Trivale , Centru , Razboieni , Craiovei , Tudor Vladimirescu , Prundu beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare.
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Gavana ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Gavana sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".