Anunturile imobiliare din Prundu, Pitești

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Prundu, Pitești.

Prundu, Pitești

Propertybook îți oferă peste 8 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Prundu.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Pitești ?
Cele mai populare cartiere din Pitești sunt Gavana , Craiovei , Trivale , Centru , Prundu . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Prundu ?
Zonele precum Tudor Vladimirescu , Craiovei , Razboieni , Centru , Trivale , Gavana beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare.
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Prundu ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Prundu sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".