Anunturile imobiliare din Vasile Aaron, Sibiu

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Vasile Aaron, Sibiu.

Vasile Aaron, Sibiu

Propertybook îți oferă peste 34 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Vasile Aaron.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Sibiu ?
Cele mai populare cartiere din Sibiu sunt Hipodrom III , Terezian , Centru , Hipodrom II , Vasile Aaron . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Vasile Aaron ?
Zonele precum Broscărie , Hipodrom I , Trei Stejari , Hipodrom II , Hipodrom III , Lazaret , Centru , Lupeni , Dumbrăvii , Reșița beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 32.500 € la apartamente cu 2 camere și până la 55.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Vasile Aaron ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Vasile Aaron sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".