Anunturile imobiliare din Blascovici, Timișoara

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Blascovici, Timișoara.

Blascovici, Timișoara

Propertybook îți oferă peste 21 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Blascovici.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Timișoara ?
Cele mai populare cartiere din Timișoara sunt Iosefin , Calea Martirilor , Calea Aradului , Calea Sagului , Circumvalatiunii . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Blascovici ?
Zonele precum Circumvalatiunii , Mehala , Cetate , Iosefin , Ronas , Elisabetin , Tipografilor , Complex studentesc , Calea Sagului , Calea Aradului beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 62.000 € la apartamente cu 2 camere și până la 89.000 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Blascovici ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Blascovici sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".