Indice preturi în Iosefin

Apartament 2 camere
74800 de la 67000 in Jun 2020
In crestere cu 11.6%
Apartament 3 camere
82000 de la 85000 in Jun 2020
In scadere cu 3.5%

Iosefin, Timișoara

Propertybook îți oferă peste 231 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Iosefin.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamentele de lux, din Iosefin , dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 6.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 2356 de apartamente de vânzare și închiriat, în zonele invecinate cu Iosefin: Calea Sagului , Blascovici , Elisabetin , Ronas , Complex studentesc , Freidorf , Cetate , Steaua-Fratelia , Mehala , Circumvalatiunii

Dacă ești interesat de ofertele la spații comerciale, îți oferim peste 3 de oferte de vânzare sau închiriere spații de birouri din Iosefin

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Timișoara ?
Cele mai populare cartiere din Timișoara sunt Iosefin , Calea Martirilor , Calea Aradului , Calea Sagului , Circumvalatiunii . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Iosefin ?
Zonele precum Calea Sagului , Blascovici , Elisabetin , Ronas , Complex studentesc , Freidorf , Cetate , Steaua-Fratelia , Mehala , Circumvalatiunii beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 75.000 € la apartamente cu 3 camere și până la 79.900 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Iosefin ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Iosefin sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".