Garsoniere de vanzare în Brașov

1 la 50 din 59

Inainte

Garsoniere de vanzare în Brașov

Propertybook îți oferă peste 65 de oferte la garsoniere de vanzare din Brașov.

Fie că îți dorești un apartament de 1 camera în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către garsoniere de lux, din cartierele populare din Brașov, dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 24.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de garsoniere ieftine ca preț, avem o selecție de peste 44 garsoniere de vanzare, în cartierele de interes orasului Brașov și zonele limitrofe Sânpetru , Hărman , Poiana Brasov , Timișu de Jos , Săcele .

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Brașov ?
Cele mai populare cartiere din Brașov sunt Tractorul , Astra , Prund-Șchei , Bartolomeu Nord , Centrul Nou . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la garsoniere de vanzare din zonele invecinate cu Brașov ?
Zonele precum Sânpetru , Hărman , Poiana Brasov , Timișu de Jos , Săcele beneficiază prețuri mai scăzute la garsoniere de vanzare față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 40.952 € la apartamente cu 2 camere și până la 77.500 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele garsoniere de vanzare din Brașov ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la garsoniere de vanzare din Brașov sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “vanzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".