Case si vile de vanzare în București

1 la 50 din 128

Inainte

Case si vile de vanzare în București

Propertybook îți oferă peste 221 de oferte la case si vile de vanzare din București.

Fie că îți dorești o casa mai mica sau mai mare, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești casa mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către case si vile de lux, din cartierele populare din București, dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 85.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de case si vile ieftine ca preț, avem o selecție de peste undefined case si vile de vanzare, în cartierele de interes orasului București și zonele limitrofe Fundeni , Dobroești , Pipera , Pantelimon , Voluntari .

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din București ?
Cele mai populare cartiere din București sunt Militari , Drumul Taberei , Balta Alba , Titan , Centrul Civic . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la case si vile de vanzare din zonele invecinate cu București ?
Zonele precum Fundeni , Dobroești , Pipera , Pantelimon , Voluntari beneficiază prețuri mai scăzute la case si vile de vanzare față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 113.865 € la case si vile cu 3 camere și până la 230.000 € la case si vile cu 4 camere
Care sunt ultimele case si vile de vanzare din București ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la case si vile de vanzare din București sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “vanzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".