Apartamente de vanzare în Cluj-Napoca

Apartamente de vanzare în Cluj-Napoca

Propertybook îți oferă peste 6345 de oferte la apartamente de vanzare din Cluj-Napoca.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

În cazul în care, bugetul îți permite să te orientezi către apartamente de lux, din cartierele populare din Cluj-Napoca, dispunem de o gamă vastă de oferte, peste 772.

Pe de altă parte, dacă vrei să te orientezi către ofertele de apartamente ieftine ca preț, avem o selecție de peste 8045 apartamente de vanzare, în cartierele de interes orasului Cluj-Napoca și zonele limitrofe Borhanci , Făget , Baciu , Feleacu , Popești , Dezmir , Gheorghieni , Sânnicoară , Florești .

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Cluj-Napoca ?
Cele mai populare cartiere din Cluj-Napoca sunt Mănăștur , Mărăști , Centru , Gheorgheni , Buna Ziua . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vanzare din zonele invecinate cu Cluj-Napoca ?
Zonele precum Borhanci , Făget , Baciu , Feleacu , Popești , Dezmir , Gheorghieni , Sânnicoară , Florești beneficiază prețuri mai scăzute la apartamente de vanzare față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 21.500 € la garsoniere și până la 139.500 € la apartamente cu 3 camere
Care sunt ultimele apartamente de vanzare din Cluj-Napoca ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamente de vanzare din Cluj-Napoca sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “vanzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".