Anunturile imobiliare din Giroc, Timiș

Alege acum din cea mai largă selecție de proprietăți actualizate din Giroc, Timiș.

Zone din Giroc

Găsești sute de proprietăți actualizate din toate cartierele și zonele din Giroc, Timiș. Selectează zona dorită și descoperă selecția.

Străzi din Giroc

Giroc, Timiș

Propertybook îți oferă peste 76 de oferte la apartamentele de vânzare și închiriat, spații office de vânzare sau spații de închiriat, din Giroc.

Fie că îți dorești un apartament de 2 camere sau un apartament de 4 camere, în ansambluri rezidențiale noi sau în imobile vechi, portalul imobiliar Propertybook te ajută să-ți găsești locuința mult dorită.

Credem ca te poate interesa

Care sunt cele mai populare cartiere din Giroc ?
Cele mai populare cartiere din Giroc sunt Girocului . Acestea beneficiază de facilități numeroase precum acces la liniile de transport în comun către punctele de interes ale orașului, parcuri, grădinițe și școli în apropiere, precum și centre comerciale.
Care sunt prețurile la apartamente de vânzare din zonele invecinate cu Giroc ?
Zonele precum Chișoda , Timișoara , Moșnița Nouă , Șag , Moșnița Veche , Unip , Ghiroda , Uliuc beneficiază prețuri mai scăzute la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere față de cartierele populare. Aici vorbim de prețuri începând de la 35.000 € la garsoniere și până la 120.000 € la apartamente cu 4 camere
Care sunt ultimele apartamente de vânzare din Giroc ?
Adăugăm zilnic oferte noi, în orașele și cartierele de interes pentru utilizatorii Propertybook. Cele mai noi oferte la apartamentele de vânzare de 2, 3 sau 4 camere din Giroc sunt disponibile pe website, odată selectată opțiunea “Vânzare”, zona care te intereseaza si ordonare dupa "Data adăugării".